Predavatelji in asistenti

dr. Nataša Kobal

asistentka

dr nataša kobal 2022

Sodeluje kot:  Asistentka

Govorilne ure: Po dogovoru

E-pošta: info@ib4sme.com

Področje Raziskave: menedžment, mednarodno poslovanje

Sodelovanje pri predmetih:
1. stopnja – Podjetniški projekt
2. stopnja – Temelji medkulturnega menedžmenta

Zunanje povezave:  /

Življenjepis:

Nataša Kobal je lastnica in ustanoviteljica IB4SME, blagovne znamke za poslovno svetovanje in usposabljanje, ki lastnike MSP in odločevalce na mednarodni ravni opolnomoči z veščinami in podporo, ki jih potrebujejo za uspešno vodenje svojih podjetij. Kot strokovnjakinja za marketing in mednarodno poslovanje verjame v ustvarjanje rešitev, ki pospešujejo trajnostno rast MSP.

Diplomirala je iz ekonomije, magistrirala in doktorirala iz managementa na Fakulteti za management Univerze na Primorskem v Kopru, Slovenija, z raziskovo na področju mednarodnega poslovanja in strateškega managementa.

Kot dinamična vodja trženja in komuniciranja z več kot 15-letnimi izkušnjami v različnih panogah ima Nataša dokazane izkušnje pri razvoju učinkovitih in integriranih marketinških strategij, ki prispevajo h konkurenčnosti podjetij in ROI. V zadnjih nekaj letih se posveča tudi vodenju delavnic, predavanj in predstavitev s področij podjetništva, managementa in mednarodnega poslovanja, hkrati pa nadaljuje z raziskovalnim delom na področju mednarodnega poslovanja in se udeležuje mednarodnih akademskih konferenc.

Nataša je delala 2 leti v Sloveniji, 11 let v Združenih arabskih emiratih in 2 leti na Poljskem. V vsaki od teh držav je delala na mednarodnih marketinških in poslovnih strategijah in aktivnostih. Govorjenje šestih jezikov (angleščine, italijanščine, španščine, slovenščine, hrvaščine in poljščine) spodbuja njen ekstrovertni značaj, ki ji omogoča učinkovito komunikacijo z ljudmi iz različnih kultur.

Izjemna vodja in član skupin, s kreativnim duhom in analitičnim pristopom, Nataša je znana po tem, da vodi prestrukturiranje in optimizacijo procesov, ki vodijo do večje učinkovitosti, produktivnosti in dobičkonosnosti podjetja.