Predavatelji in asistenti

assist. mag. Petra Škabar

asistentka

Portret Petra Skabar

Sodeluje kot: Asistentka

Govorilne ure: Po dogovoru

E-pošta: petra.skabar@fuds.si

Področje raziskave: Psihologija, sociologija, nevropsihologija, psihoterapija, psihosocialno svetovanje

Sodelovanje pri predmetih:
1. stopnja: Teorije in Modeli osebnosti

Zunanje povezave: /

Življenjepis:

Diplomirana Psihologinja, magistra Psihosocialne pomoči in doktorska študentka Psihosocialnih študij, ki se v prvi vrsti ukvarja s psihosocialnim svetovanjem v lastni zasebni praksi v okviru projekta Izpovedi Mentalnega Zdravja. Kot psihosocialna svetovalka sem delovala tudi v okviru projekta Psihodezinfekcija.

Poleg tega sem pridobila dragocene izkušnje na področju digitalnega marketinga, kjer sem več kot štiri leta vodila oddelek za medijsko načrtovanje in projekte. Kot vodja projektov in poslovnega razvoja sem načrtovala, vodila in izvajala projekte digitalnega in nedigitalnega marketinga ter podpirala rast podjetja od začetne faze do uveljavljene organizacije. Skrbela sem za vodenje ključnih računov, pripravo in izvajanje marketinških strategij na različnih platformah ter pridobivanje državnih in zasebnih razpisov. Prej sem kot vodja PR in marketinga promovirala izobraževalne programe, vzdrževala odnose z mediji, zastopala fakulteto na nacionalnih dogodkih ter oblikovala učinkovite digitalne kampanje.

Danes večino časa posvečam predavanju na fakultetah, srednjih šolah, poletnih šolah, konferencah, okroglih mizah in drugih dogodkih.