You are currently viewing Slavnostna podelitev diplomskih listin na Fakulteti za uporabne družbene študije 2024

Slavnostna podelitev diplomskih listin na Fakulteti za uporabne družbene študije 2024

V petek, 14. junija 2024, je v dvorani Perla v Novi Gorici potekala slavnostna podelitev diplomskih listin, priznanj in promocija doktorjev znanosti Fakultete za uporabne družbene študije. Dogodek je bil obeležen s prisotnostjo pomembnih gostov, nagovorov in podelitvijo priznanj.

Diplomske listine je prejelo 126 diplomantov dodiplomskih in podiplomskih študijskih programov, medtem ko je bilo promoviranih tudi 6 novih doktorjev znanosti. Vse zbrane je najprej nagovoril dekan FUDŠ, prof. dr. Borut Rončević, ki je poudaril izjemno hitro rast fakultete na vseh področjih.

Slavnostni govorec, župan Mestne občine Nova Gorica g. Samo Turel, je v svojem govoru izpostavil pomembnost izobraževanja za lokalno skupnost in vlogo diplomantov pri oblikovanju prihodnosti regije. Predsednica Alumni kluba FUDŠ ga. Teja Jelina je nagovorila diplomante z navdihujočimi besedami o pomenu mreženja in medsebojne podpore med alumni.

Dogodek je bil obogaten tudi z glasbenim programom v izvedbi pevke Nike Kodrič in pianista Janija Klančiča, ki sta poskrbela za prijetno vzdušje in dodala svečani pridih slavnostni podelitvi.

Podeljena priznanja:

  • Gosarjevo priznanje za zaključno nalogo je prejela Jasmina Kozel Harley, diplomantka študijskega programa Medkulturni menedžment
  • Priznanje na področju pedagoškega dela je prejela izr. prof. dr. Simona Kukovič

Foto: Matej Kolaković