You are currently viewing Uspešno nadaljevanje dogodkov: Mesečno srečanje z Gosarjevimi laureati osvetljuje poti do akademske odličnosti

Uspešno nadaljevanje dogodkov: Mesečno srečanje z Gosarjevimi laureati osvetljuje poti do akademske odličnosti

Alumni klub FUDŠ je v torek, 20. marca 2024, uspešno izvedel drugo srečanje iz niza “Srečanja z Gosarjevimi laureati: Mesečni dialogi s študenti in mentorji”. Dogodek, ki je potekal preko Zooma, je privabil udeležence, ki so z zanimanjem spremljali pogovor z Nikom Obidom, prejemnikom Gosarjeve nagrade za leto 2023. Nik Obid je diplomant magistrskega študijskega programa Medkulturni menedžment, nagrajen za izjemno magistrsko delo z naslovom “Prometno stanje in razvojne priložnosti Bohinjske železnice”.


Z velikim veseljem obveščamo, da bo naslednje srečanje še posebej koristno za študente, ki iščejo ideje in koristne nasvete za pisanje svoje zaključne naloge. Vabimo vas, da se nam pridružite naslednji mesec, ko bomo gostili še enega izjemnega diplomanta. Skupaj bomo raziskovali ključne strategije za uspešno pisanje akademskih del.

Ne zamudite priložnosti za nadaljevanje dialoga in odkrivanje novih perspektiv. Spremljajte našo spletno stran in družbena omrežja za več informacij o prihajajočem dogodku!

V imenu Alumni kluba FUDŠ,
Mia Kenig