You are currently viewing [ODPOVEDANO]Vabilo na predavanje »Vpliv umetne inteligence na prihodnost izobraževanja«

[ODPOVEDANO]Vabilo na predavanje »Vpliv umetne inteligence na prihodnost izobraževanja«

Spoštovani pedagoški delavci in vsi ostali.

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ) napoveduje brezplačno predavanje v okviru projekta AI4PPP (Artificial Intelligence for People, Planet, and Profit), ki se osredotoča na raziskovanje vpliva umetne inteligence (AI) na različnih področjih – vključno z izobraževanjem, industrijo, medicino in prometom. Glavni cilj projekta je razviti inovativen in prenosljiv program za usposabljanje na področju AI, podkrepljen z učnimi načrti in materiali.

Predavanje z naslovom “Vpliv umetne inteligence na prihodnost izobraževanja” bo potekalo 11. aprila 2024(PREDAVANJE JE ODPOVEDANO) v dopoldanskem času na dislocirani enoti FUDŠ na Leskoškovi 9e v Ljubljani in bo osvetlilo tako priložnosti, kot tudi izzive uporabe AI v šolskem sistemu.

Na dogodku boste imeli priložnost boljše spoznati tudi raznoliko paleto študijskih programov, ki jih ponujamo na fakulteti. Pridobljene informacije vam bodo v prihodnosti v veliko pomoč pri svetovanju mladim pri njihovi študijski poti. V ponudbi številnih izobraževalnih programov na področju menedžmenta, psihosocialne pomoči in svetovanja ter medijev in komuniciranja pa boste zagotovo našli tudi priložnosti za svoj osebni razvoj in napredovanje v karieri.


Na dogodek se prijavite najkasneje do 4. 4. 2024.

V prilogi si lahko ogledate tudi vzorec agende dogodka.

Vabljeni na FUDŠ!

Dodatne informacije: janja.lozar@fuds.si