You are currently viewing Uspešno izvedeno prvo srečanje Alumni kluba z Gosarjevimi laureati

Uspešno izvedeno prvo srečanje Alumni kluba z Gosarjevimi laureati

Alumni klub je v sredo, 21. februarja 2024, uspešno izvedel prvo srečanje iz niza “Srečanja z Gosarjevimi laureati: Mesečni dialogi s študenti in mentorji”. Dogodek, ki je potekal preko Zooma, je privabil udeležence, ki so z zanimanjem spremljali pogovor z našo diplomantko Emino Topalović, prejemnico Gosarjeve nagrade na študijskem programu Uporabne družbene študije/ Socialni menedžment v letu 2023 za izjemno diplomsko delo z naslovom “Zgodnja obravnava otrok s posebnimi potrebami kot posledica procesa deinstitucionalizacije”.

Z veseljem vas obveščamo, da bo naslednje srečanje še posebej koristno za študente, ki iščejo ideje in koristne nasvete za pisanje svoje diplomske ali magistrske naloge. Pridružite se nam naslednji mesec, ko bomo gostili še enega izjemnega študenta in skupaj raziskovali ključne strategije za uspešno pisanje akademskih del.

Ne zamudite priložnosti za nadaljevanje dialoga in odkrivanje novih perspektiv. Spremljajte našo spletno stran in družbena omrežja za več informacij o prihajajočem dogodku!

V imenu Alumni kluba FUDŠ,
Mia Kenig