You are currently viewing Okrogla miza: “Delo s študenti posebnih skupin na visokošolskih zavodih: Izzivi in priložnosti”

Okrogla miza: “Delo s študenti posebnih skupin na visokošolskih zavodih: Izzivi in priložnosti”

Vabimo vas na okroglo mizo z naslovom “Delo s študenti posebnih skupin na visokošolskih zavodih: Izzivi in priložnosti”, ki bo potekala dne 25. 9. 2023 ob 13.00 preko spletne povezave.

Na okrogli mizi bodo sodelovali različni strokovnjaki, ki bodo delili svoje izkušnje in znanje na področju dela s študenti posebnih skupin:

  • ga. Jelena Ličanin, Karierni centri Univerze v Ljubljani
  • ga. Iris Skrt, Karierni center Univerze na Primorskem
  • g. Matej Kosi, Karierni center Univerze v Mariboru
  • ga. Inga Pikl, Karierni center Nove univerze

Dogodek bo moderirala Vodja Kariernega centra ga. Andreja Slejko Rojc.

Vsebina okrogle mize:

Na okrogli mizi bomo razpravljali o pomembnih temah, povezanih z vzpostavljenimi sistemi dela s študenti posebnih skupin na visokošolskih zavodih, ki so nastali kot plod dela različnih aktivnosti v okviru razpisa »Krepitev vloge kariernih centrov v celostni obravnavi« ter skupaj delili najboljše prakse in izkušnje. Veselimo se vaše udeležbe na tem pomembnem dogodku, ki bo prispeval k izboljšanju podpore študentom posebnih skupin in krepitvi inkluzivnosti na visokošolskih zavodih.

Obvezna prijava na dogodek:

Prosimo, da s klikom na spodnji gumb “Prijava”, oddate prijavo na dogodek najkasneje do 25. 9. 2023 do 9h. Povezavo do dogodka vam bomo poslali eno uro pred dogodkom.

Z veseljem pričakujemo vašo udeležbo.

Lep pozdrav,
Karierni center FUDŠ

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada.