You are currently viewing Jesenski informativni dnevi: 13. september 2023

Jesenski informativni dnevi: 13. september 2023

Dragi bodoči študenti!

Vabimo vas, da se nam pridružite na naših Jesenskih informativnih dnevih, ki bodo potekali dne 13. septembra 2023. Gre za neprecenljivo priložnost, da odkrijete vse, kar potrebujete za svojo nadaljnjo študijsko pot na Fakulteti za uporabne družbene študije (FUDŠ). Pridite in spoznajte, kako vas lahko FUDŠ popelje do vaših kariernih ciljev!

Urnik dogodka:

1. in 2. stopnja: 17:00

3. stopnja: 18:00

Informativni dnevi vam bodo omogočili, da pridobite vse potrebne informacije o naših študijskih programih, spoznate naše izkušene predavatelje in bolje razumete potek pedagoškega procesa. S temi informacijami boste pripravljeni na pravi izbor študijskega programa, ki vam bo omogočil rast in uspeh v prihodnosti.

POMEMBNO: Za udeležbo na Jesenskih informativnih dnevih je obvezna prijava. Preprosto izpolnite prijavnico, da zagotovite svoje mesto na dogodku.

Dodatno vas vabimo, da si ogledate naš video napovednik za Informativne dneve, v katerem bo svojo izkušnjo s študijem na FUDŠ delila naša doktorska študentka študijskega programa Strateško komuniciranje in znana slovenska igralka Lea Cok. Njen vpogled v študentsko življenje na FUDŠ je neprecenljiv vir motivacije za vse vas, ki se pripravljate na študijsko pot.

Se vidimo na FUDŠ! Ne zamudite te priložnosti, da odkrijete svojo pot do znanja, raziskovanja in osebnega razvoja.

Karierni center FUDŠ