You are currently viewing Slavnostna podelitev diplom 2023

Slavnostna podelitev diplom 2023

Fakulteta za uporabne družbene študije je uspešno izvedla slavnostno podelitev diplom v čudovitem ambientu stavbe mestne občine Nova Gorica. Dne 9. junija 2023 smo se zbrali, da proslavimo dosežke 97 izjemnih diplomantov, ki so v zadnjem letu uspešno zaključili svoje študijske poti na naši fakulteti. Veseli smo, da je bila z nami lepa večina novih diplomantov.

S svečanim pozdravnim nagovorom nas je nagovoril dekan fakultete, spoštovani prof. dr. Borut Rončević, ki je izrazil svoje iskrene čestitke diplomantom za dosežene akademske uspehe. Prav tako smo bili počaščeni ob prisotnosti župana Mestne občine Nova Gorica, gospoda Sama Turela, ki je v svojem nagovoru izrazil podporo in ponos ob dosežkih študentov ter poudaril pomen njihovega prispevka k lokalni skupnosti.

V zaključnem delu slavnostne prireditve nas je pozdravila in nagovorila tudi predsednica Alumni kluba, gospa Teja Jelina. S svojimi toplimi besedami nas je povabila, da ostanemo povezani s fakulteto tudi v prihodnje ter izkoristimo prednosti in možnosti, ki nam jih ponuja Alumni klub. Njena spodbudna beseda je odmevala v prostoru in nas navdala z upanjem in vero v uspešno nadaljevanje karier vseh diplomantov.

Ob tej priložnosti želimo izreči iskrene čestitke vsem diplomantom in prejemnikom Gosarjevih priznanj za najboljša zaključna dela. Vaša predanost, trud in intelektualni dosežki so vredni občudovanja ter sovpadejo z našim poslanstvom, da spodbujamo izjemnost in ustvarjalnost na področju družbenih študij.

Ponosni smo na vse, kar ste dosegli, in prepričani smo, da boste svoje znanje in veščine uspešno uporabili v prihodnosti. Hkrati se zahvaljujemo vsem profesorjem, mentorjem in vsem drugim, ki so vam stali ob strani ter prispevali k vašemu uspehu.

Ob tej svečani priložnosti si želimo, da ostanete povezani s fakulteto in ohranite stike s svojimi sošolci ter profesorji. Verjamemo v moč mreženja in sodelovanja ter v to, da boste skupaj oblikovali boljšo prihodnost za vse nas.

Hvala vsem, ki ste se udeležili slavnostne podelitve diplom in prispevali k čarobnemu vzdušju tega posebnega dogodka.

Naj bodo vaši naslednji koraki polni uspeha, zadovoljstva in izpolnitve!

S spoštovanjem,

Fakulteta za uporabne družbene študije