You are currently viewing Preizkusite nov spletni izobraževalni program, ki bo povečal vaše digitalne spretnosti

Preizkusite nov spletni izobraževalni program, ki bo povečal vaše digitalne spretnosti

Bi želeli pridobiti osnovna znanja za oblikovanje svoje osebne blagovne znamke? Vas zanima kakšni so prvi koraki pri ustvarjanju družbenih omrežij? So vaše komunikacijske veščine podhranjene in bi jih želeli nadgraditi? Na fakulteti smo vključeni v projekt Erasmus+ programa z naslovom Error 404, ki deležnikom ponuja osnovna znanja za digitalne spretnosti.

Projekt Error 404 (ni šala!), je v prvi vrsti namenjen osveščanju mladih pa tudi tistih nekoliko manj mladih glede pomembnosti posedovanja digitalnih kompetenc. Zavedati se je potrebno, da smo v času, kjer vedeti pomeni imeti moč, uporabiti to vednost pa lahko pomeni tudi in predvsem imeti konkurenčno prednost pred drugimi. Vsak posameznik se na tak ali drugačen način trudi k prizadevanju za uresničitev svojih interesov in doseganju zastavljenih ciljev.

Projekt ponuja edinstveno priložnost za izboljšanje digitalnih kompetenc, predvsem ženskega dela populacije, za katere raziskave zadnjih študij kažejo nazadovanje na področju posredovanje in interesa za učenje digitalnega znanja. V okviru projekta smo s projektnimi partnerji sestavili zanimiv in dinamičen spletni izobraževalni modul, ki je brezplačno dosegljiv iz domačega naslanjača.

S preprostim klikom na povezavo, kjer se opravi registracija, je na voljo celovit izobraževalni program. Vsebine, ki jih izobraževalni program pokriva bodo pripomogle k boljšemu razumevanju lastnega položaja v družbi, pomaga razvijati boljše razumevanje o tem kaj pomeni osebna blagovna znamka in ciljno uporabljati spletna omrežja. Za konec pa pripomore tudi pri osnovah podjetniških zakonitosti za snovanje lastnega podjetja.

V zadnjih letih smo priča povečanemu obsegu zaposlitev v ICT sektorju, kar se brez dvoma odraža tudi v naraščajočem pomenu digitalnih spretnosti. Vsekakor je to nekaj, na kar morajo biti tisti ljudje, željni po osebnostnem razvoju in konkurenčnosti na delovnem mestu, še posebej pozorni.

Izr. prof. Tamara Besednjak Valič in asist. Rok Bratina, predstavnika projekta iz Fakultete za uporabne družbene študije vas vabita, da izobraževalni modul preiskusite in razširite vaše digitalne spretnosti in druge kompetence.