You are currently viewing Virtualna okrogla miza Alumni kluba FUDŠ/FAM

Virtualna okrogla miza Alumni kluba FUDŠ/FAM

Dogodek Alumni kluba FUDŠ/FAM: virtualna okrogla miza z naslovom Spremembe: grožnja ali priložnost?

Živimo v času nenehnih sprememb, na katere se moramo hitro odzivati in se jim prilagoditi. Nekaterim to predstavlja veliko težavo ali celo grožnjo, spet drugim pa priložnost za nove izzive. Na dogodku virtualna okrogla miza, ki bo potekal dne 7. 12. 2021 ob 17.00 preko spletne platforme Zoom na POVEZAVI, bomo skupaj z uspešnimi diplomanti FUDŠ/FAM govorili:

  • o spremembah, ki se zgodijo v profesionalni ali zasebni sferi vsakega posameznika in jih je mogoče upravljati ter jih v večini primerov spremeniti v odlične priložnosti,
  • o tem, kako se uspešni diplomanti FUDŠ/FAM trenutno soočajo s spremembami, kot so na primer covid-19, digitalizacija, politična nestabilnost, gospodarska negotovost, izguba tradicionalnih vrednot …

Gosti dogodka bodo:

  • dr. Anže Logar, diplomant doktorskega študija Sociologija na FUDŠ in aktualni minister za zunanje zadeve Republike Slovenije.
  • dr. Tamara Besednjak Valič, diplomantka magistrskega študija Medkulturni menedžment in diplomantka doktorskega študija Sociologija na FUDŠ. Od leta 2019 na FUDŠ opravlja naloge prodekanje za znanstvenoraziskovalno delo.
  • Natalija Spark, diplomantka magistrskega študija Psihosocialna pomoč na FUDŠ, tolmačka slovenskega znakovnega jezika in tudi prejemnica naziva Slovenka leta 2020.
  • Martin Pavčnik, diplomant dodiplomskega študija Mediji in novinarstvo na FAM, kjer zaključuje tudi magistrski študij.  Poleg tega je priznan slovenski športni novinar.

Moderator dogodka: Boštjan Žabar

Lepo vabljeni v našo družbo!

Alumni klub FUDŠ
Karierni center FUDŠ