You are currently viewing Vabilo na gostujoče predavanje predavatelja dr. Petra Verovška

Vabilo na gostujoče predavanje predavatelja dr. Petra Verovška

evropska-unija-evropski-socialni-sklad
MIZS

Vabilo na gostujoče predavanje v okviru projekta: Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022

Študente, visokošolske učitelje in sodelavce vabimo na gostujoče predavanje v okviru projekta Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022.
V sklopu operacije »Analiza učinkovitosti inovativnih in prožnih oblik učenja v različnih kulturnih okoljih« bo 11.12.2021 na FUDŠ gostoval dr. Peter Verovšek. Dr. Verovšek bo predaval predmet Sodobne teorije v sociologiji kulture, ki se izvaja na doktorskem študijskem programu Sociologija.

Dr. Peter Verovšek

Dr. Peter Verovšek je izredni profesor politologije in mednarodnih odnosov. Doktoriral je iz politologije na Yale University v ZDA. Po doktoratu je tri leta poučeval družbene vede na Harvardy University, od leta 2016 je zaposlen na University of Sheffield na oddelku za politologijo in mednarodne odnose.

Gostujoče predavanje bo potekala po naslednjem razporedu:
• 11.12.2021 od 15.00 do 19:00 pri predmetu Sodobne teorije v sociologije kulture na FUDŠ, Leskoškova 9e, Ljubljana

Vabilo na gostovanje in informacije o pravicah za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki je dostopno na spodnjem gumbu.

ZA UDELEŽBO IN DODATNE INFORMACIJE pišite na elektronski naslov: projektna.pisarna@fuds.si.