You are currently viewing Uvodni dnevi 2021 na Fakulteti za uporabne družbene študije

Uvodni dnevi 2021 na Fakulteti za uporabne družbene študije

Pozdrav študentom v novo študijsko leto 2021/22 in pozdrav akademskemu zboru

Dragi študentje, dobrodošli na Fakulteti za uporabne družbene študije!

Vpisi so že v polnem teku. Prepričani smo, da vsi že nestrpno pričakujete, da postanete ponosni študenti Fakultete za uporabne družbene študije ali Fakultete za medije.

Za začetek vas vabimo na uvodne dneve, ki so za vas izjemnega pomena, saj boste na njih pridobili vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za brezskrben začetek študija.
Letošnji uvodni dan bo zaradi trenutne slabe epidemiološke slike potekal v online obliki. Kljub temu vam obljubimo, da vam bo v naši družbi prijetno, poučno in zabavno. Naprošamo vas, da se uvodnih srečanj udeležite kot del rednih študijskih obveznosti.

PROGRAM:
PONEDELJEK, 4.10.2021 ob 17.00 – POVEZAVA
VIRTUALNI POZDRAV ŠTUDENTOM

Ob začetku novega študijskega leta vas bo najprej pozdravilo vodstvo obeh fakultet, dekan prof. dr. Borut Rončević, prodekanja za študijske in študentske zadeve doc. dr. Petre Kleindienst ter prodekanja za znanstveno-raziskovalno delo doc. dr. Tamara Besednjak Valič.

Študenti boste virtualni pozdrav spremljali preko spletne platforme zoom, ki vam bo omogočala interakcijo in postavljanje morebitnih vprašanj.

TOREK, 5.10.2021 ob 17.00 – POVEZAVA
NAJ TE MED ŠTUDIJEM NIČ NE PRESENETI

Na interaktivni predstavitvi se boste seznanili s strokovnimi delavci fakultete, ki vam bodo tudi sicer med letom nudili oporo pri študiju.
Predstavitev bo potekala po naslednjem vrstnem redu:

  • Vodja referata za študijske in študentske zadeve Natali Vuk Birsa vam bo predstavila pravne vire fakultete, postopek prijav na izpite in posebnosti urnikov ter vam odgovorila na pogosto zastavljena vprašanja.
  • Prestavitev bosta nadaljevali skrbnici učnega okolja Moodle Tjaša Peršič in Aneja Marinič.
  • Na uvodnem dnevu se boste s pomočjo Vodje kariernega centra Andreje Slejko Rojc seznanili tudi s tutorskim sistemom, delovanjem Študentskega sveta ter ostalimi obštudijskimi dejavnostmi na fakulteti.
  • Ob samem zaključku pa vas bo pozdravila tudi vodja projektne pisarne mag. Jasmina Jakomin, ki vam bo predstavila možnosti študijskih izmenjav v okviru Erasmusa in Cmepiusa ter vam predstavila možnosti vključevanja študentov v projekte in s tem pridobivanje neprecenljivih delovnih izkušenj že med študijem.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in se podrobneje seznanite z vašo fakulteto.

Skupaj s sodelavci vam želimo uspešen začetek študijskega leta!
prof. dr. Borut Rončević, dekan