You are currently viewing Vabilo na predavanje gostujoče predavateljice dr. Ane Bračič

Vabilo na predavanje gostujoče predavateljice dr. Ane Bračič

evropska-unija-evropski-socialni-sklad
MIZS

Vabilo na gostujoče predavanje v okviru projekta Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022

Študente, visokošolske učitelje in sodelavce vabimo na gostujoče predavanje v okviru projekta Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022.
V sklopu operacije »Analiza učinkovitosti inovativnih in prožnih oblik učenja v različnih kulturnih okoljih« bo na FUDŠ gostovala dr. Ana Bračič, ki bo predavala pri predmetu Migracije, ki se izvaja na študijskem programu Medkulturni menedžment MAG v 2. semestru študijskega leta 2020/2021. V okviru gostovanja bo v obdobju od 9. 4. 2021 do 24. 4. 2021 skupno izvedla 8 ur predavanj.

Dr. Ana Bračič

Dr. Ana Bračič je docentka na Oddelku za Politične vede na Michigan State University. V letih 2014 do 2019 je bila docentka na oddelku za politične veden na University of Oklahoma. Doktorirala je na Wilf Family Department of Politics na New York University leta 2013. V letih 2013-2014 je bila postdoktorska raziskovalka na Centru za demokracijo, razvoj in vladavino prava na Stanford University.

Zaradi izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije COVID – 19, bo dr. Bračič predavanja izvedla preko konferenčnega orodja ZOOM. Vabljeni, da se pridružite v naslednjih terminih:

Vabilo na gostovanje in informacije o pravicah za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki je dostopno tukaj.

ZA UDELEŽBO IN DODATNE INFORMACIJE pišite na elektronski naslov: projektna.pisarna@fuds.si