You are currently viewing Vabilo na predavanje gostujočega predavatelja dr. Petra Verovška

Vabilo na predavanje gostujočega predavatelja dr. Petra Verovška

evropska-unija-evropski-socialni-sklad
MIZS

Vabilo na gostujoče predavanje v okviru projekta Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022

Študente, visokošolske učitelje in sodelavce vabimo na gostujoče predavanje v okviru projekta Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih 2019-2022. 
V sklopu operacije »Analiza učinkovitosti inovativnih in prožnih oblik učenja v različnih kulturnih okoljih« bo 18.12.2020 na FUDŠ gostoval dr. Peter Verovšek. Dr. Verovšek bo predaval predmet Sodobne teorije v sociologiji kulture, ki se izvaja na doktorskem študijskem programu Sociologija.

Predavatelj dr. Peter Verovšek

Dr. Peter Verovšek je izredni profesor politologije in mednarodnih odnosov. Doktoriral je iz politologije na Yale University v ZDA. Po doktoratu je tri leta poučeval družbene vede  na Harvardy University, od leta 2016 je zaposlen na University of Sheffield na oddelku za politologijo in mednarodne odnose.

Zaradi izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije COVID – 19 bo dr. Verovšek predaval preko konferenčnega orodja ZOOM. Vabljeni, da se pridružite predavanju, ki bo potekalo:

Vabilo na gostovanje in informacije o pravicah za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki je dostopno tukaj.

ZA UDELEŽBO IN DODATNE INFORMACIJE pišite na elektronski naslov: projektna.pisarna@fuds.si