Fakulteta za uporabne družbene študije ( FUDŠ) je zasebni visokošolski zavod, kateri je bil ustanovljen leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi na treh stopnjah, na dodiplomski, magistrski in doktorski stopnji. Študijski programi Fakultete za uporabne družbene študije vam nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive. Ne glede na to, ali boste delali v javni ali zasebni sferi, postali menedžer, organizator, analitik, uradnik, svetovalec ali poslovnež, vam študijski programi Fakultete za uporabne družbene študije nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive. Z izbiro študija na dodiplomski stopnji, magistrski stopnji in doktorski stopnji v Novi Gorici in/ali Ljubljani boste lahko po koncu študija uspešno sooblikovali prihodnost naše družbe.  

Prenesi brošuro FUDŠ

*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FUDŠ interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije FUDŠ fakultete, za interne analize in statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani FUDŠ.

Zadovoljni študenti

Študij za življenje!

Od nekdaj me je zanimala psihologija človeka zato je bil vpis na fakulteto ena izmed boljših odločitev. Študij zajema življenjska znanja, ki človeka izpopolnijo, doprinesejo h kvaliteti vsakdana ter spodbujajo osebnostno rast in razvoj.

Karin Škufca
1. year, Psychosocial Counselling

Študij s širino!

Za nadaljevanje študija na FUDŠ sem se odločila zaradi želje po raziskovanju in nadgradnji že pridobljenega znanja. Študij nudi dodatno širino in je stalno v stiku s časom!

Lorena Furlan
2. year Intercultural Management

Praktična in uporabna znanja!

..veselim se usmeritve FUDŠ v visokonivojsko in predvsem praktično uporabno znanstveno raziskovanje že od začetka doktorskega študija, kar je prava redkost našega obmejnega in tudi širšega okolja..

Peter Ferfoglia 2022
Peter Ferfoglia
2. year Sociology

Dostopna fakulteta

Široka ponudba študijskih programov, odprtost profesorjev, tutorstvo in pomoč ter povezovanje med študenti je prava odločitev za izbiro študija na FUDŠ.

Barbara Muhič
2. letnik, Psihosocialno svetovanje

Nadstandardni paket Study+

Študiraj iz udobja svojega doma

FUDŠ Novice

Slika naslovnice novice Psihosocialno svetovanje za ukrajinske vojne begunce na FUDŠ

Od meseca junija naprej poteka v prostorih FUDŠ v Ljubljani brezplačno psihosocialno svetovanje za ukrajinske begunce, ki ga izvaja Maryna Tolmacheva.Z veseljem predstavljamo

Preberi več »
Naslovnica Erasmus+ kratkoročna mobilnost na University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, Hrvaška, Erna Toromanović-Sendić

I am Erna, and I am finishing my second year of the Master’s program in “Intercultural Management” at FUDŠ. I took the opportunity to participate in BIP mobility in Biograd na Moru in Croatia, through the Erasmus+ program.

Preberi več »
Naslovnica novice Erasmus+ kratkoročna izmenjava na University Babeș-Bolyai, Romunija, Eva Tekavčič

Po večletnem razmisleku in premikanju dolgoročne Erasmus izmenjave, ki sem jo planirala na dodiplomskem študiju, se mi je končno uspelo udeležiti kratkoročne izmenjave

Preberi več »
Naslovnica novice Tretja generacija Poletne akademije vodenja

V mesecu juniju je že tradicionalno potekalo intenzivno usposabljanje Poletna akademija vodenja, na katerem so udeleženci spoznavali različne vidike vodenja s pomočjo izjemnih gostov.

Preberi več »