SOUSTVARJAJ BOLJŠO PRIHODNOST
Z NAŠO POMOČJO
Postani študent FUDŠ!
Študij na FUDŠ
SOCIALNI MENEDŽMENT (UN)
Brezplačen univerzitetni študijski program!
Več o programu
SSSC - Slovenska družboslovna konferenca
Več informacij
Jean Monnet Chair 2019 - 2022
Več informacij
Jean Monnet Chair 2020 - 2023
Več informacij

Fakulteta za uporabne družbene študije ( FUDŠ) je zasebni visokošolski zavod, kateri je bil ustanovljen leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi na treh stopnjah, na dodiplomski, magistrski in doktorski stopnji. Študijski programi Fakultete za uporabne družbene študije vam nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive. Ne glede na to, ali boste delali v javni ali zasebni sferi, postali menedžer, organizator, analitik, uradnik, svetovalec ali poslovnež, vam študijski programi Fakultete za uporabne družbene študije nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive. Z izbiro študija na dodiplomski stopnji, magistrski stopnji in doktorski stopnji v Novi Gorici in/ali Ljubljani boste lahko po koncu študija uspešno sooblikovali prihodnost naše družbe.  

Zadovoljni študenti

Individualen pristop

Všeč mi je individualen pristop profesorjev, kateri nam študentom da dodatno motivacijo za boljše opravljanje študijskih obveznosti.

STUDENT 2
Matej Keka
Student

Prilagodljivost študija

“Glede na to da sem zaposlena, so popoldanska predavanja “zakon”, predvsem pa cenim prilagodljivost in razumevanje profesorjev.„

Študentka 1
Tamara Goričanec
Student

Inovativen in koristen študij

“Študij je inovativen in koristen. Programi so naravnani izrazito uporabno!”

Študentka Anita FUDŠ
Anita Mervič
Student

Uporabna znanja

Študij na FUDŠ je odlična priložnost za boljše poznavanje sodobnih trendov na področju družboslovja, predvsem pa novih izzivov, ki jih vsakodnevno srečuje družba.

francesca iancig
Francesca Iancig
Študentka

ZANIMA ME ŠTUDIJ NA FUDŠ

FUDŠ Novice

Covid-19

Covid-19- Obvestilo o ukrepih

Spoštovani! Naprošamo vas, da se pri delu in ob prisotnosti v stavbi FUDŠ dosledno držite navodil in varnostnih ukrepov Covid-19, ki so določeni s posebnimi navodili (priloga) oziroma

Preberi več »