Vabilo na konferenco 8. Dnevi socialne ekonomije

 
VABILO
 
Mednarodna konferenca

 

 
Konferenca poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja. 
 
8th Days of social economy are under the honorary patronage of His Excellency Mr Borut Pahor, President of the Rebuplic of Slovenia. 
 
 
 
Prisrčno vas vabimo, da se 7. decembra 2017 pridružite na že 8. Dnevih socialne ekonomije.
 
 
Kje: Hiša Evropske unije, Dunajska cesta 20, Ljubljana
 
 
Na dogodku bodo poudarili raznolikost socialnega podjetništva, tako v smislu zaposlovanja različnih ranljivih skupin, kot raznolikosti področji, ki jih socialna podjetja pokrivajo.
 
Predstavili bodo tudi kar nekaj EU projektov,  katerih skupen cilj je še boljša prepoznavnost socialnega podjetništva, nova znanja za izvajalce in nove priložnosti za tiste, ki so zaradi različnih zdravstvenih, socialnih ali drugih dejavnikov težje zaposljivi v klasičnih podjetjih.
 
Na konferenci bodo sodelovali predstavniki socialnih podjetji, bank, gospodarstva in pristojnih ministrstev ter državni sekretarji: g. Tadej Slapnik, go. Mojca Štepic in go. dr. Andreja Črnak Meglič.   
 
 
ŽE DANES SI REZERVIRAJTE DATUM 7.12.2017  IN SE NAM PRIDRUŽITE. Udeležba je brezplačna.
 
 
Pomembno: Program konference je bil poslan na MDDSZ v presojo, da se udeležba šteje kot strokovno izobraževanje delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zap. rehi in zap. invalidov. 
 
 
Podrobnejši PROGRAM in PRIJAVNICAZadnji rok prijave je ponedeljek  4.12.2017.  
 
 
 
ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje in SKUP – Skupnost zasebnih zavodov v sodelovanju z ZSES – Združenje Socialna ekonomija Slovenije.