Prosta delovna mesta

PROSTA DELOVNA MESTA

Karierni center FUDŠ ti vsak teden ponuja možnost, da izveš za najbolj aktualna prosta delovna mesta.

 

ORGANIZATOR MARKETINŠKIH AKTIVNOSTI V TRŽENJU (M/Ž): Podjetje HIT Hoteli, igralnice, turizem d.d., išče osebo za načrtovanje, organiziranje in izvajanje marketinških aktivnosti.

Lokacija dela: NOVA GORICA

Več na: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2401428

ADMINISTRATOR VI V GLAVNI PISARNI (M/Ž): Finančni urad Ljubljana,  išče osebo za organiziranje in koordiniranje ter drugih nalog po navodilu nadrejenega. 

Lokacija dela: LJUBLJANA

Več na: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2401328

POSLOVNI SEKRETAR (M/Ž): Javni zavod Krajinski park Ljubljansko barje, išče osebo za samodejno opravljanje nalog povezanih z organizacijo in izvajanjem pisarniškega poslovanja, koordiniranje poslovnih stikov, spremljanje strank, pripravo in izvedbo javnih naročil, oblikovanje dopisov, zapisnikov, poročil, izvajanje  kadrovskih opravil in drugih splošnih zadev.

Lokacija dela: LJUBLJANA

Več na: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2401222

DELOVNI TERAPEVT-PRIPRAVNIK (M/Ž): Dom počitka Mengeš, išče osebo za načrtovanje, izvajanje delovne terapije, vodenje interesnih in rekreacijskih aktivnosti, sodelovanje pri organizaciji in vodenju kulturnih in družabnih prirepditev v zavodu ter drugih del.

Lokacija dela: MENGEŠ

Več na: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2392687

[PREDAVANJE] »O manjšinah in kulturnih integracijah!«: Vabljeni, na četrto izobraževalno delavnico, v okviru projekta Sedma dimenzija, ki bo potekala v ponedeljek, 3.12.2018, od 18:00 ure dalje, v dvorani Celjskega mladinskega centra. Gost in predavatelj bo prof. dr. Miran Komac, predaval pa bo na temo »O manjšinah in kulturnih integracijah«.

Lokacija: CELJE

Več na: http://www.mc-celje.si/sl/Dogaja_1/Projekt_Sedma_dimenzija/