Delavnica “Nove priložnosti za podjetniška usposabljanja - Erasmus za mlade podjetnike"

Delavnica “NOVE PRILOŽNOSTI ZA PODJETNIŠKA USPOSABLJANJA – ERASMUS ZA MLADE PODJETNIKE”

KJE: Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica, Ulica Gradnikove brigade 6, Nova Gorica

KDAJ: 28.11.2017, ob 15:30 uri

Vsebina delavnice: Na delavnici bo slušateljem predstavljen program Erasmus za mlade podjetnike, ki omogoča novim in bodočim podjetnikom pridobivanje podjetniških veščin, izmenjavo znanj ter poslovnih zamisli. Predstavitev programa je namenjena študentom, mladim in ostalim, ki že oblikujejo svojo podjetniško idejo ali si želijo v prihodnosti postati podjetniki. Prav tako je predstavitev namenjena mladim podjetnikom, ki imajo podjetniški staž krajši od 3 let ter izkušenim podjetnikom, ki vodijo svoje podjetje že več kot 3 leta in lahko postanejo gostitelji mladim oz. bodočim podjetnikom iz tujine.

Cilj delavnice: Cilj delavnice je, da se bodoči mladi in izkušeni podjetniki seznanijo s programom Erasmus za mlade podjetnike, pridobijo informacije o pravilih in pogojih sodelovanja v programu ter izkoristijo možnost aktivne vključitve v program.

 

Sebastjan Rosa, predstavnik kontaktne točke programa Erasmus za mlade podjetnik na Univerzi na Primorskem, bo na delavnici poleg podrobnejše vsebine in pravil sodelovanja v programu, podal tudi konkretne napotke za e-prijavo v program ter predstavil nekaj primerov dobre prakse usposabljanj slovenskih mladih podjetnikov v tujini ter gostovanj tujih mladih podjetnikov pri izkušenih slovenskih podjetnikih. Organizator delavnice: RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica - Informacijska točka Europe Direct Goriška